Мер Кличко запропонував на посаду секретаря свого колишнього зама Бондаренко

Звільнений через скандал з відсутністю диплома Володимир Бондаренко з подачі Кличко може стати секретарем Київради

Мер Києва Віталій Кличко запропонував Київраді на посаду секретаря кандидатуру Володимира Бондаренка. Таку інформацію опублікував на своїй сторінці депутат Київради Костянтин Богатов.

Так, автор поста зазначає, що на другу позицію щодо впливу Кличко має намір поставити людину, якого сам же і звільнив зі своїх заступників ще у 2017 році в зв'язку з підозрою в підробці диплома про вищу освіту. Надалі ці підозри підтвердилися, зазначає Богатов.

"Київ заслуговує на краще ставлення до себе. Я не знаю як потім дивитися в очі молоді, студентам, своїм дітям, якщо зараз проголосувати "ЗА". Гріш ціна всім нашим майбутнім звершень, якщо ми зі старту будемо отримувати такі ляпаси. Ніякі політичні або кадрові домовленості не стоять своєї совісті ", переконаний депутат.

Як відзначають журналісти "Радіо Свобода", Володимир Бондаренко працює в команді Віталія Кличка менше ніж 10 років. Прибиральник столичної школи спочатку став помічником депутата Київради, а з 2013 року - помічником народного депутата. У серпні 2014 го, після обрання мером Віталія Кличка, без конкурсу і спецперевірки він перевівся з посади помічника народного депутата в столичну адміністрацію. Став керівником апарату та одним з головних спікерів міської влади.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися