Росія знову спробує напасти на Київ, - прем'єр-міністр Польщі

Матеуш Моравецький вказав на можливий план окупаційних військ

Прем'єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький заявив, що Росія знову спробує напасти на Київ. Моравецький вважає, що Росія буде атакувати з різних напрямків. Таку думку висловив прем'єр-міністр Польщі в інтерв'ю німецькому виданню Bild.

За словами Моравецького, Путін і його військове керівництво планують оточити Україну. Глава польського уряду заявив, що не виключає нової атаки з території Білорусі або нової спроби окупаційних сил захопити Київ.

За словами польського прем'єра, у березні або квітні, ймовірно, відбудеться ще один російський наступ, і він, на його думку, буде досить важким. Моравецький також сказав, що Росія чекає весни, оскільки ця зима була досить м'якою, і танкам і артилерії важко пересуватися по такій землі.

Моравецький вважає, що план Путіна і його армії полягає в тому, щоб оточити Україну. Російський диктатор, ймовірно, відчуває необхідність атакувати з двох або трьох напрямків. Тому Україна не може виключати нападу з Білорусі, щоб оточити Київ із заходу.

Нагадуємо, що головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний розповів про своє переконання у тому, що країна-агресор збирає війська, аби знову спробувати захопити Київ. Генерал розповів, що окупанти можуть розпочати великий наступ з Донбасу на сході, з півдня або навіть з Білорусі.

"Росіяни готують близько 200 тисяч нових солдатів. Я не маю сумнівів, що вони знову підуть на Київ", - заявив Залужний.

Читайте также