Плани Великобританії на Київ озвучили в Київраді

Яку допомогу планує надати Києву британська сторона

Сполучене Королівство Великобританії та Північної Ірландії готове допомогти Києву у підготовці до зими. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської міської ради. 

Попередні домовленості про це досягнуті під час зустрічі із директором  Департаменту бізнесу та торгівлі Великобританії Родні Берклі. Ряд робочих зустрічей з представниками уряду Сполученого Королівства Великобританії та Північної Ірландії провела делегація Київської міської ради 

Заступник міського голови – секретар Київської міської ради Володимир Бондаренко наголосив, що Київ відкритий для світу, і столиця готова співпрацювати з іноземними партнерами, які підтримують Україну.

Володимир Бондаренко зазначив: “Британська сторона поінформована про потреби столиці та очікує детальний специфікований список обладнання. Мова наразі йде про генераційне обладнання середньої та малої потужності. Також британська сторона готова долучитись до відновлення енергетичної інфраструктури столиці, у тому числі за новими сучасними технологіями”.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що внаслідок масованого обстрілу України, який вчинили окупанти 8 травня, ймовірні відключення електроенергії побутовим споживачам. В “Укренерго” попередили, що сьогодні ввечері з 18:00 до 23:00 можливе обмеження побутових та промислових споживачів по всій Україні. Обмеження будуть рівномірно розподілені по всім областям. Детальніше про графіки відключення світла можна дізнатися за посиланням.

Також читайте, у яких областях були пошкоджені енергооб'єкти внаслідок ворожих атак.


Читайте также