Чернігів увійшов до топ-5 рейтингу міст України, - ЗМІ

Партія мера міста піде на парламентські вибори на платформі «УДАРу Віталія Кличка»

Чернігів посів четверте місце у рейтингу найкращих міст України за результатами щорічного Українського муніципального опитування Міжнародного республіканського інституту. Результати дослідження оприлюднило видання "Новое время". Місто, яким вже другий термін керує Владислав Атрошенко, має індекс 3,3 з 5 балів.

Індекс враховує низку показників, серед яких — якість доріг, стан екології в місті, медицина, освіта, парки, каналізація та інші.

Найвищий показник задоволеності мешканців тими послугами та комфортом, що забезпечує їм міська влада, у 2021-му отримала Вінниця. За Вінницею розташувався Луцьк, чия економіка насичена грошовими переказами трудових мігрантів з Польщі. Далі йдуть Івано-Франківськ, у якому відбувається істотне зростання зарплат, а також Чернігів, що значно покращив свої показники.

Чернігів також став найкращим містом у категоріях "публічні парки та сквери" і "каналізація".

Мер Чернігова Владислав Атрошенко – один з лідерів за рівнем підтримки серед міських голів країни. На місцевих виборах 2020 року він переміг у першому турі, отримавши 77,5% голосів виборців.

У липні 2021 року Атрошенко заявив, що його партія "Рідний дім" піде на парламентські вибори на платформі "УДАРу Віталія Кличка". Вони підписали меморандум про співпрацю.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Елена

24 вересня 2021, 08:34

Это только в центре...

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися