Кличко відкриє Дні Києва в Лейпцигу

Київ та Лейпциг святкують 60 річницю підписання Угоди про побратимство

В суботу, 9 жовтня, мер Києва, лідер партії "Удар" Віталій Кличко разом із мером Лейпцига Буркхардом Юнгом відкриють Дні Києва в Лейпцигу. Про це повідомляють на сайті Київської міської державної адміністрації.

У 2021 році Київ та Лейпциг святкують 60 річницю підписання Угоди про побратимство. Тим часом Дні Лейпцигу в Києві відзначатимуть наприкінці травня 2022 року.

Святкування в Лейпцигу розпочнуть з відкриття фотовиставки "KyivScape: Демократія та свобода". Також Кличко виступить із промовою про демократію з нагоди річниці початку мирної революції 1989 року в НДР.

У Лейпцигу Віталій Кличко також зустрінеться з прем’єр-міністром федеральної землі Саксонія Міхаелем Кречмером, спеціальним посланником уряду ФРН з питань децентралізації, колишнім прем’єр-міністром Саксонії Георгом Мільбрадтом, представниками бізнесу та культури Німеччини.

Як писали "Коментарі", Віталій Кличко та голова виконавчої влади Баку Ельдар Азізов підписали Меморандум про побратимство між містами. Підписання відбулося в рамках Інвестиційного форуму міста Києва – 2021. У ньому беруть участь понад 30 спікерів із 14 країн світу, зокрема, мери європейських міст та представники муніципалітетів, урбаністи, міжнародні та українські інвестори, митці та експерти зі сталого розвитку.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися