У додатку "Київ Цифрової" тепер можна переглянути святкові події

Щоб скористатися новою функцією, необхідно оновити програму в Play Маркет або App Store.

У програмі "Київ Цифрової" з'явилася нова функція. Наразі можна дізнатися, які святкові події заплановані у столиці. Про це повідомляє портал "Сегодня".

Щоб скористатися новою функцією, необхідно оновити програму в Play Маркет або App Store. Далі у програмі можна буде побачити розділ "Святкові події".

Там відображається інформація про найближчі святкові заходи у Києві. Наразі вже можна знайти заходи у Києві на найближчі вихідні. Зокрема це різдвяні свята, концерти, а також локації з казковими ельфами та іншими героями новорічних свят.

Як пояснили порталу "Сегодня" у Департаменті інформаційно-комунікаційних технологій КМДА, додаток "Київ Цифровий" допомагає не лише сплатити проїзд у міському транспорті, а й повернути евакуйований автомобіль зі штрафмайданчика без черг.

Як писали "Коментарі", додаток використовує вже 1,3 млн киян – майже половина всіх жителів столиці. Для поповнення транспортної картки його застосовують півмільйона мешканців, для паркування – 270 тис. власників автор, для контакту з комунальними службами – 150 тис. осіб.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися