КМДА підсвітлять до Китайського Нового року

У 2022 році Новий рік у Китаї розпочнеться 1 лютого

30 та 31 січня з 18:00 до 21:00 будівлю Київської міської державної адміністрації підсвічуватимуться з нагоди Нового року за китайським календарем. Про це повідомили у КМДА.

У 2022 році Новий рік у Китаї розпочнеться 1 лютого. Його символом стане Чорний чи Синій Водяний Тигр. У попередні роки це свято традиційно відзначали Фестивалем гігантських китайських ліхтарів.

У КМДА зазначають, що партнерські відносини Києва з китайськими побратимами розпочалися ще 1990 року, коли з Уханем було підписано Угоду про встановлення дружніх зв'язків. У 1993 році такий же документ був підписаний із Пекіном, відносини з яким були посилені у 2000-му Протоколом про розвиток обміну та співпраці. А у 2020 році уклали Меморандум про взаєморозуміння та розвиток співпраці й із містом Гуанчжоу.

Як повідомляли "Коментарі", 25 грудня 2021 року на ВДНГ у Києві відбувся зимовий фестиваль повітряних куль "Монгольф'єрія". Пілоти будуть в образі Санти, а відвідувачі зможуть пригоститись гарячим глінтвейном. На гостей чекали величезні теплові аеростати, тематичні розважальні зони для дітей і дорослих, запальний DJ-сет фудкорт. Купити сертифікати для участі у фестивалі можна на офіційному сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися