НАТО закриває представництво в Києві на тлі російської загрози

Це пов’язано з можливим повномасштабним вторгненням Росії в Україну

НАТО закриває своє представництво в українській столиці. Це пов’язано з можливим повномасштабним вторгненням Росії в Україну.

Частина працівників переїде до Львова, де продовжать функціонувати офіси. Про це повідомили у прес-службі НАТО.

Зазначається, що на такий крок Альянс пішов задля безпеки своїх співробітників. Водночас підкреслюється, що НАТО не закриває свої офіси в Україні остаточно.

НАТО та  країни-члени дуже уважно відстежують і оцінюють ситуацію, а також вживають усіх необхідних запобіжних заходів, йдеться в повідомленні.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що посольство Британії тимчасово переміщують з Києва до Львова. Це пов’язано з загрозою повномасштабного вторгнення Росії. МЗС закликає своїх громадян в Україні виїхати, адже у разі військової ескалації британцям в Україні не варто розраховувати на посилену консульську підтримку чи допомогу з евакуацією. 
Крім того, президент США Джо Байден під час відеозвернення заявив, що Вашингтон має підстави вважати, що президент РФ Володимир Путін вирішив напасти на Україну. Почнеться агресія, за його словами, з Києва. Байден наголосив, що російські війська "оточили Україну" по всьому кордону.


 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


олег

19 лютого 2022, 20:55

Правильно валите с Украины!!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися