Чи поб’ють Путіна? — Брати Клички на обкладинці видання Newsweek (ФОТО)

Володимир і Віталій Клички стали символом опору Києва

Володимир і Віталій Клички з’явилися  на обкладинці польського видання Newsweek. На обкладинці біля їх фото редакція ставить питання "Чи поб’ють Путіна?" У статті під назвою "Компанія братів. Як Володимир і Віталій Клички стали символом опору Києва" Марцін Хлопаш розповідає про те, як спортивна кар’єра вплинула на формування європейських поглядів Кличків та боротьбу за Київ в умовах війни.  

"Брехня", — кричить Віталій англійською репортеру, відповідаючи на російське повідомлення про те, що атакують лише українські військові об’єкти. — Це військові об’єкти? — показує руїни київських квартир, біля яких вони знаходяться. Поруч із мером бойової столиці стоїть його молодший брат Володимир. Вони завжди разом. Найтитулованіші брати в історії боксу. А сьогодні разом з  українцями чинять опір московському загарбнику", — розповідають у матеріалі.

Журналісти зазначили, що Віталій Кличко найбільше спілкується з представниками медіа Західної Європи і навели цитату з інтерв’ю виданню Tagesspiegel.

"Він не випадково вибрав журналіста, з яким спілкувався. Сьогодні він ретельно відбирає ЗМІ. "Так", — каже він переважно вихідцям із Західної Європи, бо знає, що саме тут він може виграти для України найбільше. По-перше, як відоме обличчя. По-друге, тому, що в сусідніх країнах не потрібно переконувати, наскільки Росія небезпечна. Але для народів за Одером деякі речі варто освіжити. "Особливо вам у Німеччині не варто забувати, що якщо Путін хоче відновити Радянський Союз, то хто знає, як далеко він може зайти. Адже частина вашої країни була в радянській імперії", — розповідає видання. 

Newsweek Polska – польська версія американського новинного журналу Newsweek, що належить німецькому видавництву Axel Springer та швейцарському видавництву Ringier Verlag. Видання є одним із найпопулярніших інформаційних журналів Польщі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися