У команді Кличка розповіли, чи збирається він в президенти

У команді столичного міського голови Віталія Кличка прокоментували інформацію про те, що він збирається йти в президенти на наступних виборах глави держави. Про це розповіло джерело в команді градоначальника, повідомляє видання "РБК-Україна".

Повідомляється, що один з джерел в команді мера Києва розповів про те, що Офісі президента Зеленського практично впевнені, що Кличко зібрався в президенти і вже розпочав виборчу кампанію.

Він зазначив, що на Банковій з'явилася побоювання про наміри Кличка, яке не має під собою ніяких підстав, адже столичний мер зараз не думає про вибори президента. Джерело заявило, що через три роки можна буде дивитися і приймати рішення.

Також в команді Кличка повідомили, що саме чутки про те, що мер Києва зібрався йти в президенти, швидше за все, стали причиною нападок на нього з боку Офісу президента. Співрозмовник з команди мера заявив, що ці розмови поширюють цілеспрямовано, щоб посварити мера із Зеленським та Банкової. Він зазначив, що головним вигодонабувачем від цієї ситуації є партія екс-президента Петра Порошенка "Європейська солідарність".

Довідка: чутки про те, що Віталій Кличко зібрався балотуватися в президенти України на наступних виборах з'явилися після його перемоги на виборах мера Києва восени 2020 року. Кличко міг балотуватися в президенти після перемоги Майдану в 2014 році, проте тоді уклав договір з Петром Порошенком, який став президентом, а сам пішов у мери Києва.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в центрі Києва перекриють рух через візит держсекретаря США Блінкена.

Читайте також про відкриття нового паркінгу в Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися