У центрі Києва сьогодні перекриють рух через візит держсекретаря США

Сьогодні в центрі Києва можливі часткові обмеження руху транспорту через приїзд держсекретаря США Ентоні Блінкена, який прибув в Україну з робочим візитом. Про це повідомили в прес-службі Управління державної охорони України.

В управлінні держохорони повідомили, що перекриття руху пов'язані з мертвої щодо забезпечення безпеки високопоставленого американського чиновника. Незначні обмеження під час приїзду Блінкена відбуватимуться на вибільних вулицях центральної частини української столиці.

Довідка: Ентоні Блінкен вперше відвідає Україну  як держсекретар США. Він проведе зустріч з президентом Володимиром Зеленським, прем'єр-міністром Денисом Шмигалем і предстоятелем ПЦУ Єпіфаній. Блінкен обговорить з українським керівництвом питання євроатлантичної інтеграції нашої країни, а також російську агресію на сході та в окупованому Криму.

Також разом з Блінкеном в Україну приїхала заступник держсекретаря США з політичних питань Вікторія Нуланд. Крім того, повідомлялося про те, що держсекретар відвідує Україну напередодні зустрічі президента США Джо Байдена і президента Росії Володимира Путіна, яка відбудеться в найближчі місяці.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Києві охорона артиста Басти напала на людей через питання про Крим.

Читайте також про величезні натовпи в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Я

6 травня 2021, 09:43

Много ошибок

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися