У київському метро зібралися величезні натовпи людей (ФОТО)

Сьогодні в київському метрополітені зібралися величезні натовпи і черги людей, що в самій підземці пояснили кінцем локдауна і святкових вихідних. Про це повідомляє видання "Сегодня".

Зокрема, на станції метро "Позняки" в Дарницькому районі столиці помітили величезну чергу людей, яка зібралася вранці перед турнікетами. У КП "Київський метрополітен" заявили, що стовпотворіння стало результатом обмежень помаранчевої зони карантину та першого робочого дня після локдауна і довгих святкових вихідних.

Також під час жорсткого карантину на цій станції поміняли турнікети, що також частково стало причиною черг. Прилади трохи повільно працюють, через що багато людей не знають, як ними користуватися.

Довідка: з 20 березня в Києві діяли жорсткі карантинні обмеження. З 5 квітня міська влада прийняла рішення про посилення карантину в Києві, закривши жорсткі сади, школи і громадський транспорт, в тому числі і метро, в якому могли їздити тільки співробітники підприємств критичної інфраструктури за спеціальними перепустками.

28 травня міська надзвичайна комісія прийняла рішення про ослаблення карантинних обмежень в Києві з 1 травня. Громадський транспорт відновив роботу у звичному режимі, заклади торгівлі та розважальні установи також відкрилися.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Києві на Хрещатику перекриють рух транспорту.

Читайте також, коли відкриють Подільсько-Воскресенський міст і добудують метро на Троєщину.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися