Кличко розповів, коли побудують метро на Троєщину і відкриють Подільський міст

Міський голова Києва Віталій Кличко розповів про те, коли поїде перший автомобіль по Подільсько-Воскресенському мосту, а також буде добудована нова лінія метрополітену на Троєщину. Про це він повідомив в ефірі телеканалу "Україна 24".

За його словами, Подільсько-Воскресенський міст будувався спочатку для автосполучення, однак у ній повинна буде проходити також нова лінія метро на Троєщину. Він зазначив, що міська влада планує запуск автомобілів по мосту вже до кінця 2021 року, проте пандемія вносить свої корективи.

Кличко сказав, що після відкриття бродів, можна буде говорити про наступні кроки. Він зазначив, що проект непростий і дорогий, а тому місто веде переговори про залучення грошей іноземних компаній для будівництва нової гілки метро. Мер заявив, що на сьогодні готується проектна документація, а коли буде проект і буде відкритий сам міст, тоді і можна говорити про конкретні дати.

Він сказав, що якщо до кінця 2021 року на мосту відкриють автосполучення, то будівництво лінії метро на Троєщину може зайняти від трьох до п'яти років.

Довідка: Подільсько-Воскресенський міст будується з 1994 року. По ньому повинна буде проходити нова лінія метро на Троєщину. Спочатку відкриття моста планувалося на кінець 2020 року, проте терміни зрушилися через пандемію і кризи.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Києві на Позняках знайшли величезне звалище сміття.

Читайте також про те, що в Києві помітили репера Басту, який відвідував Крим.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


мара

5 травня 2021, 16:51

надоели уже...Строят строят,моют деньги моют и никак не достроят. Китайцы же предлагали помощь, они бы за пару месмяцев построили - так не, наши отказались

Анатолий Шандурский

5 травня 2021, 10:36

ОМЕЛЬЧЕНКО РАССКАЗАЛ....ЧЕРНОВЕЦКИЙ РАССКАЗАЛ.....ПОПОВ РАССКАЗАЛ....КЛИЧКО РАССКАЗАЛ, РАССКАЗАЛ..... МЕТРО ПО ЛЕВОМУ БЕРЕГУ НЕ ХОТЯТ СТРОИТЬ ПОТОМУ ЧТО МОЖНО УКРАСТЬ ТОЛЬКО НЕСКОЛЬКО МАШИН ПЕСКА, А НА ВИНОГРАДАРЬ (ПРИ ТОМ, ЧТО ТАМ ТРАНСПОРТА -ВЫШЕ КРЫШИ, ТОЛЬКО РАСПИСАНИЕ ПОДВЛАСТНО ВЛАДЕЛЬЦАМ МАРШРУТОК) СТРОИТЬ ВЫГОДНО: ВО ПЕРВЫХ- УКРАСТЬ МОЖНО НЕМЕРЯНО МНОГО; ВО ВТОРЫХ, НА ВИНОГРАДАРЕ ДЕНЕЖНЫЕ ТУЗЫ СКУПАЮТ КВАРТИРЫ В ЭЛИТНЫХ КОМПЛЕКСАХ С ЦЕЛЬЮ ПЕРЕПРОДАЖИ, ПРИ ПОЯВЛЕНИИ МЕТРО; В ТРЕТЬИХ, ЭТОМУ ПРЕПЯТСТВУЮТ ВЛАДЕЛЬЦЫ МАРШРУТОК, ПЕРЕВОЗЯЩИЕ ПАССАЖИРОВ С ЛЕВОГО НА ПРАВЫЙ БЕРЕГ И ОБРАТНО). ЭТО ЯСНО-ЖЕ ,КАК ДЕНЬ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися