У Києві знайшли звалище сміття, який, ймовірно, залишився від підірваного будинку на Позняках

У столиці біля озера Тягло в Дарницькому районі виявили величезне звалище будівельного сміття. Існує припущення про те, що це сміття від демонтованого будинку на Позняках, який вибухнув влітку 2020 року. Про це повідомили в Telegram-каналі "Київ без цензури".

Повідомляється, що до берега озера скинули все будівельне сміття від демонтованого будинку на Позняках. У 500 метрах від підірваного будинку в природоохоронній зоні озера Тягло влаштували незаконне звалище будівельного сміття. На цей момент, точне походження звалища невідомо.

Нагадаємо, що вранці 21 червня 2020 року в житловому 10-поверховому будинку на вулиці Соломії Крушельницької трапився потужний вибух газу, який призвів до обвалу будинку. 5 мешканців будинку загинули, ще 3 отримали серйозні травми.

Восени 2020 року рятувальники почали пошук і повернення особистих речей жителям зруйнованого будинку. Речі жителям спускали і повертали. Після почалися роботи з демонтажу будинку, яка обійшлася в 14 мільйонів гривень. Президент України Володимир Зеленський передав потерпілим ключі від нових квартир, правда потрапили вони туди не відразу.

Сам зруйнований будинок вже частково демонтували, залишилося розібрати три поверхи з дев'яти. Станом на сьогодні вже назвали офіційну причину вибуху і коло підозрюваних.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що міська влада не дає дозвіл на проведення мирних акцій.

Читайте також про зґвалтування 15-річної дівчини під Києвом.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися