Під Києвом 23-річний чоловік зґвалтував 15-річну дівчину (ФОТО)

У Білій Церкві Київської області сталося зґвалтування неповнолітньої дівчини 23-річним чоловіком. Про це повідомили в прес-службі Головного управління Національної поліції в Київській області.

Повідомляється, що постраждала дівчина разом зі своїми друзями поїхала в село Токарівка, де вони відпочивали в альтанці біля озера і вживали алкогольні напої. Пізніше до них приєдналися двоє знайомих чоловіків, а коли стемніло, один з них запропонував 15-річній дівчині відійти і поговорити.

На деякій відстані від альтанки, чоловік скористався безпорадним станом дівчини, повалив її на землю і згвалтував. Дівчина сама повідомила правоохоронцям про злочин. Чоловік був затриманий поліцією, в його відношенні відкрито кримінальне провадження за статтею про зґвалтування.

На цей момент йому загрожує термін лущення волі від семи до дванадцяти років.

Нагадаємо, що раніше повідомлялося про те, що 16-річний підліток, який вбив власних батьків і брата на Харківському шосе в Києві, за словами його діда, вживав наркотики з 12 років після того, як сім'я переїхала в інший район столиці.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Києві на Троєщині на два місяці перекриють рух.

Читайте також про запуск авіаційного сполучення між Києвом і Ужгородом.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Татьяна

4 травня 2021, 10:34

Конечно ,он сволочь и дурак,но девочка 15 лет в компании мужиков и алкоголя, девочки думайте головой а не другим местом

Тамара

4 травня 2021, 10:26

Пятнадцать лет, спиртные напитки, компания, уединенное место... Дальше, можно не продолжать. Она сделала свой выбор, когда на это подписалась. А мужик, откровенный дурень, попал. Одного поля ягоды. По сему, нет предмета для обсуждения.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися