Між Києвом і Ужгородом запускають регулярне авіасполучення

"Роза Вітрів" (Windrose) із 2 червня почне здійснювати регулярні рейси з Києва в Ужгород і вже відкрила продаж квитків на новий маршрут. Про це повідомили в авіакомпанії.


З опублікованого розкладу відомо, що авіаперевізник здійснюватиме рейси тричі на тиждень: по понеділках, середах і п'ятницях.


Графік підходить для всіх днів тижня. Він передбачає вильоти з київського аеропорту "Бориспіль" о 09:30 і приліт в Ужгород об 11:30. З Ужгорода літак буде вилітати о 12:20 і приземлятися в Києві о 14:10. Час у дорозі становитиме 02:00 години.


Ціна авіаквитків Київ-Ужгород починається від 1050 грн в одну сторону, від 2200 грн - туди-назад. Найдешевший квиток за тарифом "Лайт" дозволяє провозити 7 кг ручної поклажі в салоні літака і 23 кг - у багажі.


30 квітня "Роза Вітрів" виконала презентаційний рейс із Києва в Ужгород з народними депутатами, однак через погану погоду в аеропорту призначення літак полетів до Львова на запасний аеродром, а пізніше приземлився в Ужгороді.


Розклад рейсів Київ-Ужгород-Київ "Рози Вітрів" виглядає так:


Київ 09:30 → Ужгород 11:30, понеділок, середа, п'ятниця.


Ужгород 12:20 → Київ 14:10, понеділок, середа, п'ятниця.


Передбачається, що на лінії Київ-Ужгород буде літати регіональний турбогвинтовий літак ATR 72-600. Саме це повітряне судно використовували для презентаційного польоту.


У флоті "Рози Вітрів" поки є чотири таких літака випуску 2014-2017 років. Вони можуть перевозити 72 пасажирів.


Раніше "Коментарі" повідомляли, що міська влада не дає дозволу на проведення мирних акцій.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися