"Я не згоден з усіма жартами 95 кварталу": Кличко висловився про конфлікт із Зеленським

Міський голова Києва Віталій Кличко відверто розповів про свої стосунки з Президентом України Володимиром Зеленським та відповів на питання, чи є між ними конфлікт. Про це він повідомив в інтерв'ю виданню "РБК-Україна".

За його словами, слова президента про те, що він нібито стукає до нього і проситься на зустріч були несподіваними, адже він дійсно дзвонив через необхідність комунікації по величезній кількості питань, які вимагають спільних рішень міської та центральної влади.

Кличко також підкреслив, що конфлікту із Зеленським у нього немає, так як для цього не існує підстав. Єдиною точкою перетину він назвав те, що йому не подобаються багато жартів "95 кварталу" про себе, адже з 2015 року вони намагалися виставити його "як недалекого людини".

Нагадаємо, що раніше Кличко прокоментував можливе ухвалення законопроекту про столицю, який розділяє посади голови Київської міської державної адміністрації та мера.

За його словами, його ставлення до законопроекту можна назвати критичним. Кличко підкреслив, що головною метою цього закону є його усунення з посади, так як він не підкоряється комусь зверху. Також мер Києва нагадав, що згідно з рішенням Конституційного суду від 2003 року, головою КМДА має стати людина, якого кияни обрали міським головою.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися