Депутати Київради отримають ще 600 мільйонів гривень: на що підуть кошти

Депутатам Київради у 2023 році виділять додаткові 600 мільйонів гривень

Депутати Київради отримають ще 600 мільйонів гривень на роботу з виборцями. Про це повідомляє "Інформатор".

Стало відомо, що на сайті Київради з’явився проєкт нового рішення. У документі йдеться, що депутатам Київради у 2023 році виділять додаткові 600 мільйонів гривень на роботу з виборцями. Цими коштами депутати допоможуть людям, що опинилися у складних життєвих ситуаціях.

Автори документа - голова депутатської комісії з питань бюджету та соціально-економічного розвитку Андрій Вітренко та секретар комісії Владислав Андронов.

Відповідно до проєкту, депутатам Київради мали виділити 120 млн грн у 2023 році на вирішення соціально-економічних проблем та виконання передвиборчих програм. Відповідно, по 1 млн грн на кожного депутата. Додатково мали виділити 102 млн 720,1 тис. грн на роботи депутатських приймалень, до яких можуть звертатися кияни для отримання допомоги.

Тепер пропонується замість цих 120 млн грн виділити у наступному році 720 млн грн. Видатки на утримання приймалень не змінюватимуть.

На думку депутатів з бюджетної комісії, кошти будуть спрямовані депутатами на матеріальну допомогу соціально незахищеним верствам населення в першу чергу та на розв’язання важливих потреб міста.

Махінації із нерухомістю: НАБУ завершило розслідування справи мера Білої Церкви. Завершено розслідування кримінального провадження за підозрою мера Білої Церкви Геннадія Дикого у зловживаннях на 8,7 мільйонів гривень. Про це повідомила пресслужба НАБУ, передають "Коментарі".

"НАБУ та САП завершили розслідування за підозрою чинного міського голови одного з населених пунктів Київської області та його спільника, власника нерухомості, у завданні понад 8,7 млн грн збитків територіальній громаді. 11 листопада 2022 року сторони захисту відкрили матеріали справи для ознайомлення," – йдеться в повідомленні НАБУ.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Валерій

17 листопада 2022, 13:28

ці кошти підуть в карман дипутатам

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися