Улюблені аромати політичних діячів

Вибір аромату для політика - справа непроста. Тут потрібна лаконічна композиція, яка відмінно доповнить костюм з краваткою чи строге плаття і буде коректною на зустрічі з важливими людьми. З іншого боку, звучання має бути досить яскравим, щоб не загубитися на тлі сильної і харизматичною особистості

Давайте подивимося, які духи вибрали політичні діячі України і всього світу.

Королева Єлизавета ІІ

Британська королева користується винятковою можливістю отримувати найкращі духи і замовляти унікальні композиції під її особистий смак. Виготовленням цих ароматом займається компанія FLORIS, яка підкорила Єлизавету парфумом White Rose. Його створили спеціально до весільного вбрання королеви, тому він має високе, світле і святкове звучання. Також Її Величність любить радісні композиції Creed Fleurissimo і Jean Patou Joy.

Хілларі Клінтон

Держсекретар США Хілларі Клінтон протягом всієї кар'єри демонструє вольовий характер і цілеспрямованість. Так що не дивно, що її туалетний столик вже багато років прикрашає "зоряний флакон" Thierry Mugler Angel. Він має дуже яскраве, багатогранне і об'ємне звучання, яке допомагає заявити про свою присутність без слів. Час від часу Хілларі експериментує з парфумами, але не відступає від улюблених східних мотивів, які надають впевненості і піднімають авторитет в очах чоловіків-політиків.

Емманюель Макрон

Молодий президент Франції завжди дивує стриманим і сучасним костюмом в незмінних чорних або темно синіх тонах. Але мало хто знає, що цей образ він доповнює чуттєвою туалетною водою Sauvage Dior (https://eva.ua/brnd-80166/). Вона має яскраве звучання, в якому сплітаються пекучі акценти перцю, яскраві сплески цитрусових і глибокі ноти фужерів. Таке поєднання підкреслює мужні риси і сексуальність його власника.

Юлія Тимошенко

Про парфум залізної леді України ходить багато чуток. Але всі вони сходяться на тому, що Юлія Тимошенко вибирає яскраві аромати зі складним серцем і ефектним шлейфом. Вони гармонійно доповнюють її образ сильної жінки, що відважно змагається з чоловіками, йде напролом і ніколи не здається. Найчастіше Юлія вибирає вже знайомий нам Thierry Mugler Angel з східно-гурманським звучанням, але також була помічена з Silver Rain La Prairie, який вражає густим і важким ароматом.

Микола Тищенко

Микола Тищенко - популярний бізнесмен, телеведучий і новоспечений політик. Він любить дивувати не тільки ексцентричними витівками і скандалами, але і яскравими ароматами. Микола віддає перевагу композиціям з феромонами, які зливаються з запахом тіла і створюють унікальний, неповторний аромат людини. його фаворитами стали Escentric Molecules Escentric 01 і Nasomatto Silver Musk. Депутат міксує їх протягом дня і не розлучається з двома флаконами навіть в поїздках.

Володимир Кличко

Відомий боксер і почесний мер Києва також має свої переваги в світі парфумерії. Найбільше його залучають свіжі і чисті аромати з цитрусів, білих квітів, зелені і деревних акцентів. Такі поєднання характерні для "спортивних" туалетних вод, а значить політика не вплинула на парфумерний смак професійного спортсмена. Найбільше Володимир Кличко любить роботи японського модельєра і парфумера Issey Miyake, які відрізняються легкістю і свіжістю.

Тепер ви знаєте, які флакони можна побачити в спальні відомих політиків і які аромати доповнюють їх вишукане вбрання. Залишилося тільки відправитися в магазин і відчути запах влади наживо.

picture



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися