Смертельна ДТП в Києві: троє загиблих

В результаті ДТП дівчина-пасажир мотоцикла загинула миттєво

Трагічна подія сталася вночі в Києві. Про смертельне ДТП за участю мотоцикліста повідомив в своєму Telegram-каналі dtp.kiev.ua. Пішохід переходив дорогу в недозволеному місці. Дівчина-пасажир мотоцикла загинула миттєво.

Інцидент стався в районі проспекту Любомира Гузара. У ДТП потрапив мотоцикл Yamaha, жертвами аварії стали три людини. Відзначається, що мотоцикліст збив пішохода, який переходив дорогу в недозволеному місці.

"У Києві на Курбаса, перед Гавела: зіткнулися мотоциклісти і мікроавтобус, троє людей лежать на асфальті, кажуть що деякі без ознак життя. Пробка до Колібрісу. На місце летять швидкі. Пропускайте їх", сказано в повідомленні.

За даними dtp.kiev.ua, в результаті зіткнення пасажир Yamaha (дівчина) загинула миттєво, пішохід помер через деякий час, водій мотоцикла помер в машині швидкої допомоги.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Березані підлітки не впоралися з керуванням автомобіля і потрапили в смертельне ДТП.

Все сталося 25 серпня на вулиці Набережній 20-річний водій Chevrolet Lacetti не впорався з керуванням і врізався в бетонну огорожу приватного будинку.

За даними правоохоронців, в автомобілі перебувало четверо пасажирів: 15-річна дівчина разом з водієм загинули на місці. Ще троє пасажирів 17 і 19 років були госпіталізовані в лікарню з численними травмами.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися