Коронавірус в Києві: закрили ще чотири школи

На дистанційне навчання перевели 188 класів, де є хворі учні

Епідемія коронавірусу в Києві приносить все нові випадки захворювання. У ситуаціях, коли хворих виявляють в навчальних закладах, їх відправляють на карантин, а школярів переводять на дистанційне навчання. Через випадки захворювання COVID-19 на карантин закрили вже 4 школи, ще в 90 - на дистанційне навчання перевели 188 класів. Про це повідомив мер столиці Віталій Кличко під час онлайн-брифінгу.

"Що стосується навчального процесу в столиці. Ми контролюємо ситуацію і там, де виявляють хворих дітей, педагогів, класи чи школи, відправляють на дистанційне навчання. Так, через випадки захворювання серед вчителів на карантин закриті сьогодні 4 столичних школи. По одній в Оболонському, Дарницькому, Голосіївському та Солом'янському районах", - зазначив мер.

Крім цього, ще в 90 школах на дистанційне навчання перевели 188 класів, де є хворі учні.

"Всього хворих коронавірусів школярів в столиці - 207. І 108 педагогів", - повідомив міський голова. Що стосується дитячих садків, додав він, то через виявлені випадки вірусу тимчасово закриті 4 групи в садках в Дарницькому і Подільському районах.

"В цілому працює 561 комунальний дитячий сад з 568. В інших закладах тривають планові ремонти. Три садка, які були на карантині, відновили свою роботу. Наповненість дітей у садочках сьогодні - майже 51%", - сказав Кличко.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Києві з'явиться ще одна лабораторія для виявлення хворих з коронавірусів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися