На Троєщині сталася пожежа у багатоповерхівці

Подробиці розповіли рятувальники

У Деснянському районі Києва сьогодні, 6 червня, сталася пожежа у шістнадцятиповерховому житловому будинку. Про це повідомляє Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) України у Києві, передають "Коментарі".

Столичні рятувальники отримали інформацію про пожежу в багатоповерхівці на вулиці Драйзера, 1/25 вранці. Прибувши на місце події з’ясувалося, що горить одна з квартир на тринадцятому поверсі будинку. Вогонь з кімнати розповсюдився на балкон. Пожежу на площі 20 квадратних метрів вдалося загасити за пів години. Жертв та постраждалих немає. Інші подробиці в ДСНС не повідомляють. Причину та обставини виникнення пожежі встановлюють правоохоронці.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Деснянському районі Києва під час гасіння пожежі у багатоповерхівці виявили тіла жінки та дитини з ознаками тілесних ушкоджень. За даними рятувальників, чотирьохрічний хлопчик знаходився у ванній та був ще живий. Дитина померла у кареті швидкої допомоги. Тіло жінки знайшли на підлозі на кухні. За фактом умисного вбивства та підпалу відкрили два кримінальних провадження. Ймовірного підозрюваного в цих злочинах затримали.

Читайте також, як у Києві чоловік намагався перепливсти Дніпро та що з ним трапилось.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися