На Київщині на міні підірвалася вантажівка (ФОТО)

Що відомо про надзвичайну подію

На Київщині на міні підірвався вантажний автомобіль. Про це повідомив голова Макарівської об’єднаної територіальної громади (ОТГ) Вадим Токар, передають "Коментарі".

За його словами, надзвичайна подія сталася сьогодні, 10 червня, вранці. На дорозі між селищем міського типу Макарів та селом Почепин на протитанковій міні підірвався вантажний автомобіль DAF.

"Дякувати Богу, без жертв. Водій отримав незначні ушкодження, госпіталізації не потребує", — повідомив голова Макарівської ОТГ.

Посадовець наголосив, що не варто їздити й ходити польовими дорогами, лісами й лісосмугами, навіть, якщо було проведено обстеження саперами й піротехнічними службами. Токар також оприлюднив фото з місця надзвичайної події.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Деснянському районі Києва під час гасіння пожежі у багатоповерховому будинку виявили тіла жінки та дитини з ознаками тілесних ушкоджень. За даними рятувальників, чотирьохрічний хлопчик знаходився у ванній та був ще живий. Дитина померла у кареті швидкої допомоги. Тіло жінки знайшли на підлозі на кухні. За фактом умисного вбивства та підпалу відкрили два кримінальних провадження. Ймовірного підозрюваного в цих злочинах затримали.

Нагадаємо, днями у Броварах рятувальники не змогли доїхати на місце пожежі.

Читайте також, що на Київщині спроба зібрати дрова закінчилась підривом на міні.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися