У столичній лікарні сталося зухвале пограбування

Про крадіжку розповіли в поліції

У Києві рецидивіст обікрав пенсіонера у безпорадному стані. Про це розповіли у поліції столиці, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, грабіжник знаходився у лікарняній палаті разом із 70-річним потерпілим. Літній чоловік перебував у важкому стані через постковідне ускладнення. Вночі 31-річний киянин викрав мобільний телефон пенсіонера, а на ранок втік з лікарні.

Менш ніж за добу поліцейські розшукали та затримали підозрюваного попри те, що він не має постійного місця мешкання, а в лікарні представився вигаданим ім’ям. Затриманий був раніше засуджений за грабунок. За крадіжку телефона в умовах воєнного стану тепер йому загрожує до восьми років тюрми. Викрадений мобільний телефон правоохоронці повернули власнику.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Деснянському районі Києва під час гасіння пожежі у багатоповерховому будинку виявили тіла жінки та дитини з ознаками тілесних ушкоджень. За даними рятувальників, чотирьохрічний хлопчик знаходився у ванній та був ще живий. Дитина померла у кареті швидкої допомоги. Тіло жінки знайшли на підлозі на кухні. За фактом умисного вбивства та підпалу відкрили два кримінальних провадження. Ймовірного підозрюваного в цих злочинах затримали.

Нагадаємо, днями у Броварах рятувальники не змогли доїхати на місце пожежі.

Читайте також, що на Київщині спроба зібрати дрова закінчилась підривом на міні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися