У Києві часто чутно вибухи: у військовій адміністрації пояснили причину

Особливо буває гучно гримить на правому березі столиці

У Київській області тривають роботи з розмінування деокупованих територій. Вибухи через розмінування особливо чутно жителям правого берега столиці. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба у своєму каналі в Телеграмі.

"Піротехнічні групи працюють над знищенням вибухонебезпечних предметів, які залишили після себе рашисти. Маємо розуміти, що деокуповані території залишаються небезпечними. Будьте обережними та обачними!" - зазначив Кулеба в Телеграмі.

У Київській ОВА повідомили, що замінована територія Київщини дорівнює площі цілої Бельгії.

Завдяки діям військових, рятувальників ДСНС, поліцейських, який проводять розмінування територій, вдалося вже знешкодити 41 тисячу вибухонебезпечних предметів.

Як повідомляли раніше "Коментарі", в акваторії річки на Київщині знайшли російську ракету. На Київщині на небезпечну знахідку натрапили прикордонники Житомирського загону під час патрулювання акваторії річки Тетерів. На місце виявлення вибухонебезпечного предмета викликано співробітників Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Окрім того, прикордонники повідомили про виявлення доказу збройного вторгнення російських військ в Україну відповідні правоохоронні органи.

Також "Коментарі" писали, що з Києва до Житомира та Черкас запустили поїзди. За даними столичної мерії, вперше за два роки "Укрзалізниця" повернула сполучення з Черкасами. Регіональний поїзд №782/781 зі столиці до Черкас курсує шість днів на тиждень, окрім вівторків. З Києва поїзд вирушає о 15:05 і прибуває до Черкас о 19:30. У зворотному напрямку відправлення зі станції Черкаси о 6:30 і прибуття до Києва об 11:01. Зупинка передбачена лише на станції імені Тараса Шевченка.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися