В одному із районів Києва сталася масштабна пожежа: рятувальники повідомили подробиці

Жертв та постраждалих у результаті пожежі немає

13 червня в Деснянському районі Києва спалахнула масштабна пожежа, під час якої загорівся торговельний павільйон. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили в Головному управлінні ДСНС України у місті Києві у Фейсбуці.

"13 червня о 14:37 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про пожежу на вул. Маяковського, 75/2, що у Деснянському районі столиці. До місця виклику було направлено вогнеборців 13-ї та 43-ї Державних пожежно-рятувальних частин", - повідомили рятувальники.

Згідно з попередніми даними ДСНС, пожежа сталася в павільйоні розміром 10 на 10 метрів. О 14:59 пожежникам вдалося локалізувати пожежу, а о 15:43 повністю ліквідувати. До гасіння пожежі залучили 3 одиниці основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 13 рятувальників.

Як повідомляли раніше "Коментарі", під Києвом з’являться меморіал жертв окупації та маршрути пам’яті війни: подробиці. Голова Державного агентства розвитку туризму України Мар’яна Олеськів й очільниця управління туризму КОВА Анна Куценко побували в населених пунктах Київської області, які найбільше постраждали від окупантів. Зокрема делегація відвідала Бородянку, побачила на власні очі зруйнований житловий сектор Ірпеня й місця масового поховання мирних мешканців Бучі, убитих російськими військовими.

Також "Коментарі" писали, що столичний бізнесмен наживався на продажі військової амуніції та гуманітарки. У Печерському районі столиці викрили підприємця, який налагодив продаж гуманітарної допомоги, отриманої від країн Європейського Союзу та США. Ділок систематично наживався на продажу військової амуніції, продуктах та товарах особистої гігієни, ввезених до України для розподілення у регіони, що постраждали від російської агресії. 

Читайте на порталі "Коментарі": "Укрзалізниця" запустила з Києва поїзди до Житомира та Черкас: розклад.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися