У військовій адміністрації показали атаку на Київ з гелікоптерів (ВІДЕО)

Тривають пошуки уламків ворожої техніки

З днища Київського моря поблизу Межигір’я дістали уламки збитих Збройними Силами України російських гелікоптерів під час атаки на Київ та триває пошук інших. Про це повідомили у Київській обласній військовій адміністрації, передають "Коментарі".

За словами голови Київської обласної військової адміністрації Олексія Кулеби, російський бойовий гелікоптер МІ-35М українські військові збили ще у перший день повномасштабної війни. Кулеба повідомив, що зараз водолази працюють в акваторії Київського водосховища над пошуком уламків іншої збитої російської авіатехніки. Голова Київської обласної військової адміністрації оприлюднив відео атаки на Київ у перші дні війни та уламків вже знайденої ворожої техніки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що вже другий російський гелікоптер витягли з днища Київського водосховища. Вже на березі в уламках бойової машини знайшли тіла двох російських військових. Детальніше про те, як витягували збитий Збройними Силами України ворожий гвинтокрил, дивіться у сюжеті МВС України.

Читайте також, що показали перевірки якості води на пляжах Києва.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися