Якість води на пляжах перевірили у Києві: що відомо

Пляжний сезон у столиці офіційно поки що не відкривали

На столичних пляжах перевірили якість води попри те, що пляжний сезон у столиці офіційно ще не відкривали. Про результати перевірки розповіли у комунальному підприємстві "Плесо", передають "Коментарі".

Столичні комунальники продовжують моніторинг на водних об'єктах Києва. В КП "Плесо" нагадали, що пляжний сезон у столиці відкривати поки що не планують з низки причин, найголовніша – це питання безпеки відвідувачів.

За результатами перевірки лише на одному пляжі Києва показники якості води відповідають нормам — це пляж "Золотий". Найгірші показники якості води зафіксували на столичних пляжах "Центральний", "Троєщина", "Пуща-Водиця", "Тельбін", "Райдуга", "Веселка" та "Галерний".

Окрім того, столичні комунальники проводять активне обстеження днищ акваторій столичних муніципальних пляжів на наявність вибухонебезпечних предметів. Киянам та гостям столиці заради безпеки не рядять зараз відвідувати пляжі Києва.

picture

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що вже другий російський гелікоптер витягли з днища Київського водосховища. Вже на березі в уламках бойової машини знайшли тіла двох російських військових. Детальніше про те, як витягували збитий Збройними Силами України ворожий гвинтокрил, дивіться у сюжеті МВС України.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Олег

12 червня 2022, 11:34

Какая нафиг безопасность ели убежища под замком или только на карте? Почистите пляжи. Жарко, чуть не подыхаем от жары.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися