У Києві чоловік обматюкав знімальну групу, дістав ніж і почав їм погрожувати (ФОТО)

Чоловік, який знаходився в розшуку, погрожував журналістам

У Печерському районі правоохоронці затримали чоловіка, який погрожував ножем журналістам. Про це повідомили у пресслужбі поліції Києва.

Киянин 1976 року народження обматюкав знімальну групу телеканалу, після чого вже дістав ніж і почав їм погрожувати. Відзначається, що чоловік вже перебував у розшуку за інше кримінальне правопорушення.

"Під час патрулювання у Маріїнському парку до поліції полку особливого призначення № 2 звернулися журналісти та повідомили, що під час роботи знімальної групи невідомий  чоловік погрожував їм ножем. За наданим орієнтуванням спецпризначенці за кілька хвилин затримали правопорушника, на якого вказали заявники. Для з’ясування всіх обставин події на місце прибула слідчо-оперативна група Печерського управління поліції", - йдеться в повідомленні.

На зловмисника відкрили кримінальне виробництво за хуліганство. Санкція статті передбачає штраф від п'ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п'яти років.

Раніше "Коментарі" розповіли про киянина, який замовив вбивство бізнес-партнера.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися