У Києві чоловіки перерізали горло знайомому заради 15 тисяч гривень (ФОТО)

У столиці біля водойми знайшли труп чоловіка з перерізаним горлом

У поліцію Києва, 17 серпня, прийшло повідомлення про мертвого чоловіка з перерізаним горлом. Про це повідомили в ГУ Нацполіції Києва.

Закривавлений труп знайшли в районі Академмістечка. Тіло чоловіка було вкрите ножовими пораненнями. Ніяких документів поруч з тілом поліцейські не знайшли, але менш ніж за годину їм вдалося встановити особу загиблого. Проаналізувавши коло спілкування оперативники вийшли на слід можливих вбивць.

"У ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники кримінальної поліції протягом трьох годин встановили чоловіків, які можуть бути причетні до скоєння цього злочину. Їх затримали в Києво-Святошинському районі із залученням співробітників спецпідрозділу поліції. Зловмисниками виявилися уродженці Дніпропетровської та Херсонської областей, 1989 і 1990 років народження. В ході проведення першочергових слідчих дій і обшуків за місцем проживання затриманих вилучили численні речові докази, речі потерпілого та інші предмети, які можуть вказувати на їх причетність до скоєння цього злочину ", - розповів начальник поліції Києва Андрій Крищенко.

В ході розслідування з'ясувалося, що чоловіки запросили 33-річного знайомого на прогулянку в ліс, там напоїли снодійним, а коли зрозуміли, що воно не подіяло, жорстоко розправилися з ним і відібрали особисті речі. Мобільний телефон жертви здали в ломбард за 15 000 гривень. Зловмисникам загрожує до 15 років позбавлення волі.

Раніше "Коментарі" розповіли про киянина, який замовив вбивство свого бізнес-партнера.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися