У Києві вщент згоріла припаркована автівка: є потерпілий

Власник автомобіля проводив ремонтні роботи, у результаті яких авто загорілося

16 червня у Шевченківському раойні Києва на вулиці Гаврилишина, 6 сталася пожежа. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили в Головному управлінні ДСНС України в місті Києві.

Згідно з попередньою інформацією ДСНС, у столиці загорівся припаркований автомобіль. 

"На місце виклику було направлено рятувальників 6-ї Державної пожежно-рятувальної частини. По прибуттю на місце було встановлено, що загоряння виникло в припаркованому автомобілі. Рятувальники відразу приступили до гасіння пожежі", - заявили в Головному управлінні ДСНС України в місті Києві.

Згідно з повідомленням ДСНС, о 20:12 пожежу локалізували, а о 20:14 повністю ліквідували. До гасіння пожежі залучили 2 одиниці пожежно-рятувальної техніки й 11 рятувальників.

Пожежа сталася через ремонтні роботи, які проводив власник авто. Через загорянні транспорту потерпілий отримав опіки верхніх кінцівок, і його госпіталізували до медзакладу.

Точну причину пожежі наразі встановлює слідство.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Макрон підбив підсумки візиту до Києва словами Гімну України. Він розпочав свою посаду першими рядками з Гімну України та заявив, що Україна може розраховувати на підтримку Європи, яка продовжить надавати військову, економічну та гуманітарну допомогу, щоб допомогти українським захисникам відбити атаки російських окупантів.

Також "Коментарі" писали, що намагався продати ввезені для армії авто: у Києві затримали власника СТО, який наживався на гуманітарці. Згідно з даними слідчих, власник СТО мав у своєму розпорядженні два автомобілі польської реєстрації, які, згідно з Декларацією про перелік товарів, що визнаються гуманітарною допомогою, ввезли до України, щоб передати одній із військових частин. Однак затриманий намагався організувати продаж цих авто. 

Читайте на порталі "Коментарі": Макрон у Києві заявив про готовність поїхати до Росії: потрібні сигнали від Путіна. За його словами, він готовий продовжувати вести діалог з російським диктатором Володимиром Путіним і при необхідності відвідати Москву, проте для цього потрібні попередні умови та жести від Путіна.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Иван

18 червня 2022, 16:04

Водитель авто хотел пёрнуть, но обосрался и тогда, чтобы заглушить запах говна решил протереть засратое сидение бензином, но увлёкся и от трения произошло возгорание: вот так из-за сраки пострадали руки, да и ещё и авто сгорело...

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися