Малолітня дитина зникла в Києві: прикмети хлопця (ФОТО)

Поліція просить допомогти у пошуках дитини

У Києві розшукують дев’ятирічного хлопчика, який пішов з дому два дні тому та досі його місцезнаходження невідоме. Про прикмети дитини повідомили у столичній поліції, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, дитина зникла у Святошинському районі Києва 21 червня. Хлопчик пішов з дому та не повернувся і на зв'язок не виходив. За допомогою у пошуках на наступний день до поліції звернулася його мати.

На пошуки дитини направили особовий склад Святошинського управління поліції. Також зорієнтовано усі підрозділи столичної поліції та інших регіонів на розшук хлопця.

Розшукується: Сєров Микола Юрійович, 14.09.2012 року народження. Русяве волосся, сині очі, зріст близько 129 см. Був одягнений у спортивні штани синього кольору, футболку сірого кольору та взутий у тапки з дизайном панди.

Поліція просить громадян допомогти у пошуках дитини та звернутися до поліції усіх, хто володіє інформацією про його місцезнаходження або будь-якою іншою інформацією, що сприятиме встановленню його місцезнаходження. Контактні телефони: (093) 860 90 58, (063) 587 71 44, (044) 424 05 43 або 102.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися