Диванний цех та квартира згоріли у Києві (ФОТО)

Про пожежі розповіли рятувальники

В одному з районів Києва сталася пожежа у виробничому приміщенні, в іншому — горіла квартира у багатоповерхівці. Про пожежі розповіли у Державній службі з надзвичайних ситуацій України у столиці, передають "Коментарі".

Пожежа у виробничому приміщенні сталася сьогодні, 24 червня, у Голосіївському районі Києва. На вулиці Голосіївській в одноповерховій будівлі загорілося приміщення по виготовленню диванів. Менш ніж за годину рятувальникам вдалося загасити вогонь на площі 80 квадратних метрів. З вогнем боролися майже три десятки пожежників. Жертв та постраждалих немає. Причину виникнення пожежі встановлюють правоохоронці. В ДСНС оприлюднили фото з місця надзвичайної події.

Напередодні сталася пожежа у багатоповерхівці в Шевченківському районі столиці. Загорівся балкон однієї із квартир на сьомому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку на вулиці Януша Корчака, 60. За пів години вогонь загасили. Про причини пожежі рятувальники не повідомляють. Внаслідок надзвичайної події постраждалих немає.

Нагадаємо, у селі в Бучанському районі від вогню врятували кілька вуликів, однак решта згоріли разом з теплицею, розташованою поруч. Пожежа сталася у селі Дмитрівка.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на Київщині впіймали чоловіка, який три дні поспіль попри заборону навмисно підпалював трав`яний настил. Подробиці — в нашому матеріалі.

Читайте також, що на Київщині посилюють оборонні заходи.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


иван

24 червня 2022, 10:19

горите суки

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися