Лівий берег в диму: в Києві горить звалище

Лівий берег Києва оповитий димом через пожежу на сміттєзвалищі

Через тривалу ліквідації пожежі на звалищі по вулиці Ревуцького значна частина Лівого берега столиці в диму. Смог спостерігається в Бортничах, біля станції метро Харківська, на Позняках і Осокорках. Про це повідомляє "Страна".

За словами місцевих жителів, в повітрі відчувається сильний запах гару, через що неможливо перебувати в квартирах навіть із закритими вікнами.

Як повідомили в Держслужбі з надзвичайних ситуацій Києва, на звалищі досі спостерігається тління на деяких ділянках, проте відкритого вогню немає.

"Там йде процес тління. Це звалище глибиною залягання до шести метрів, тому, звичайно, не так просто її погасити. Тому це принцип горіння такої ж, коли горять торфовища. Зараз там рятувальники працюють, є осередки займання. Так само залучається спеціальна інженерна техніка, щоб ці пласти перевертати, щоб далі була можливість проливати", - повідомили в прес-службі.

Раніше пожежа перекинулася на торфовища. Роботи по ліквідації загоряння тривають.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Київському районі Осокорки вночі, 20 серпня, спалахнула масштабна пожежа. Загорівся приватний будинок на вулиці Завальна. Дим охопив три найближчих району - Осокорки, Славутич і Позняки. У центрі пожежі були чутні вибухи.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися