Кількість постраждалих внаслідок обстрілу Києва зросла (ФОТО, ВІДЕО)

Ліквідація наслідків ракетних ударів триває

У Києві зросла кількість постраждалих внаслідок ракетних обстрілів столиці. Про це поінформував Київський міський голова Києва Віталій Кличко, передають "Коментарі".

За словами мера Києва, внаслідок ворожих обстрілів столиці постраждали шестеро людей, одна людина загинула. Чотирьох постраждалих, в тому числі семирічну дівчинку, госпіталізували.

"Двоє – з легкими травмами – лікуватимуться амбулаторно. За інформацією лікарів, дівчинку прооперували. Її стан стабільний і життю нічого не загрожує. Мама дівчинки – в стані середньої тяжкості", – розповів Кличко.

Рятувальники продовжують ліквідовувати наслідки ворожого обстрілу у Шевченківському районі Києва, повідомляють в ДСНС України. В дев’ятиповерховому житловому будинку з-під завалів деблокували тіло загиблого чоловіка. Пожежу вдалося локалізувати, розбір завалів житлового будинку триває.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Шевченківському районі Києва триває ліквідація наслідків ракетних обстрілів російських окупантів. З будинку, куди влучила ракета, евакуювали 25 мешканців. Поранені пятеро людей, серед них — семирічна дівчинка, яку дістали з-під завалів. Пошуково-рятувальні роботи тривають. За попередніми даними, одна людина загинула.

Після ракетних обстрілів Києва мер столиці Віталій Кличко звернувся до киян та гостей міста. Київський міський голова закликав мешканців столиці не втрачати пильності, не публікувати відео та фото одразу після вибухів та чекати офіційної інформації.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися