Ракетні обстріли Києва: Кличко звернувся до мешканців столиці (ВІДЕО)

Що сказав мер столиці у відеозверненні

Після ракетних обстрілів Києва мер столиці Віталій Кличко звернувся до киян та гостей міста. Відеозвернення Київський міський голова оприлюднив на своїй сторінці у Facebook.

"Друзі! Дорогі кияни! Ворог сьогодні знову атакував столицю. Російські варвари і надалі запускають ракети в житлові будинки, в дитячі садочки. Ворог сатаніє і хоче нас залякати, посіяти паніку та зневіру", — зазначив Кличко.

Мер Києва закликав мешканців столиці не втрачати пильності, дотримуватися елементарних правил безпеки та не нехтувати сигналами повітряної тривоги і спускатися в укриття

"Не публікуйте відео та фото одразу після вибухів. Поки працюють рятувальники, дочекайтеся офіційної інформації. Ми її надаємо оперативно. Разом і згуртовано ми вистоїмо і переможемо! Слава Україні!" — наголосив Кличко.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Шевченківському районі Києва триває ліквідація наслідків ракетних обстрілів російських окупантів. З будинку, куди влучила ракета, евакуювали 25 мешканців. Поранені пятеро людей, серед них — семирічна дівчинка, яку дістали з-під завалів. Пошуково-рятувальні роботи тривають. За попередніми даними, одна людина загинула.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


люда

26 червня 2022, 15:26

ой,когда это закончится. желаю расии МАРИУПОЛЬ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися