На Оболоні в Києві частина берега пішла під воду

Працівники комунальних служб займалися зміцненням берегової лінії

Благоустрій об'єктів столиці не завжди дає необхідний ефект. Іноді роботи призводять до абсолютно протилежних результатів. Такий випадок стався на Оболоні. Біля житлового комплексу Obolonsky на Оболонському проспекті частина упорядкованої набережної сповзла в озеро Кирилівське. Про це повідомили в Управлінні екології та природних ресурсів КМДА в Facebook.

Раптовий зсув берегового схилу і руйнування набережній стався під час робіт з укріплення берега озера. А саме в той момент, коли робітники облаштовували габаритну стінку.

"З метою запобігання подальшого руйнування північного схилу озера Кирилівській в разі активізації та розвитку зсувних процесів, для можливості їх прогнозування, будуть проведені роботи згідно з проектом КП "Плесо" щодо їх попередження та усунення наслідків для забезпечення стабільності берегової лінії", - йдеться в повідомленні управління екології.

Відступати комунальники не мають наміру - надалі роботи з облагороджування берега збираються продовжити.

Як повідомляв портал "Коментарі", В Києві створять спеціальну зону для лову риби. Парк з'явиться на вулиці Здолбунівській біля магазину "Сільпо". Кияни самі доглядають за територією, однак у неї немає господаря. Після того як ділянка зроблять парковою зоною, благоустроєм займатимуться комунальні підприємства.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися