У центрі Києва на дорогу автівку впало дерево (ФОТО)

Подробиці розповіли рятувальники

У Печерському районі столиці рятувальникам довелося деблокували дорогий автомобіль, на який впало дерево. Про це повідомили у Державній службі з надзвичайних ситуацій України у Києві, передають "Коментарі".

За даними рятувальників, під час негоди у Києві на бульварі Лесі Українки, 20, що у Печерському районі столиці, дерево впало на автомобіль Chrysler Cruiser. Це сталося у дворі п’ятиповерхового житлового будинку. За пів години автомобіль вдалося деблокували. Постраждалих немає.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що через потужну зливу з градом і шквалами, що накрила правобережні райони Києва, у столиці виникли підтоплення на занижених місцях. Наслідки зливи у столиці можна подивитись на відео.

Нагадаємо, під Києвом після влучання блискавки в міст здетонувала вибухівка. Вибух сталався в селі Демидів, що у Вишгородському районі. Зруйновано міст через річку Ірпінь. Внаслідок вибуху на мосту одна людина загинула, ще двоє отримали поранення. Рух транспорту через міст тимчасово неможливий. Дивіться схему об’їзду.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися