Льотчики США відпрацьовують наднизькі польоти над центром Києва

Під час навчань військові США і України відпрацьовують авіа маневри на наднизьких висотах

В Україні проходять спільні навчання Сил спеціальних операцій України і ВПС США. Американці разом з українськими вояками відпрацьовують польоти на наднизьких висотах. У програму навчання також входить скидання десантників на канатах. Про це повідомляє Telegram-канал Pavlovskynews ".

Так, на каналі опублікували відео , на якому два американських літака CV22B здійснили обліт в районі Поштової площі. Офіційний сайт посольства США в Україні запропонував киянам вітати літаки і махати рукою пілотам.

Відзначається, що подібні польоти сьогодні пройдуть і в інших містах України. Американці політають над Херсоном, Запоріжжям, Дніпром, Полтавою і Черкасами.

Нагадаємо, портал "Коментарі" вже повідомляв, що в четвер, 17 вересня, президент України Володимир Зеленський під час робочої поїздки до Львівської області відкрив військові навчання Rapid Trident-2020 .

"Я радий почати своє перебування у Львівській області саме звідси. Сьогодні в Україні відкриваються масштабні військові навчання, тут, в Міжнародному центрі миротворчості та безпеки. Всі знають наші пріоритети в даному напрямку - сильна армія і повернення Україні окупованих територій. Дані вчення - це важливий крок для вступу в НАТО. Важливо зараз скористатися моментом і підвищити рівень підготовки українських військових, а також налагодити взаємодію зі штабами США і НАТО ", - зазначив президент України.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися