Поліція відібрала зброю у нетверезого самогубці

Чоловік погрожував самогубством жінці, з якою випивав

Завдяки поліцейським на Київщині вдалося уникнути трагедії. Бувши нетверезим, чоловік влаштував сварку з жінкою, під час якої дістав зброю і погрожував себе вбити. Поліцейські з Обухівського відділення прибутку на шум і переконали чоловіка не робити самогубство. Після чого зброю у нього вилучили. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції Київської області.

"Між чоловіком і жінкою виникла сварка після розпивання алкогольних напоїв. Перебуваючи в стані сп'яніння, 31-річний чоловік дістав з машини зброю і погрожував себе вбити ", - сказано в повідомленні.

Жінка повідомила про спробу самогубства в поліцію. На місце події прибула група реагування патрульної поліції і наряд поліції охорони.

Поліцейські поспілкувалися з чоловіком і вмовили його віддати зброю. Пізніше її перевірять експерти.

За даним фактом слідчим відділом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. За свій вчинок невдалий самогубець може отримати до семи років позбавлення волі.

Як повідомляв портал "Коментарі", в селі Софіївська Борщагівка Київської області на будівництві виявили тіло охоронця, який перерізав собі горло



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися