Небезпечні знахідки: на Макарівщині біля одного з будинків виявили розтяжку з гранатою (ФОТО)

На Київщині знайшли "сюрприз" від ворога

У дворі одного з житлових будинків поблизу Макарова, що в Київській області, піротехніки натрапили на розтяжку окупантів із гранатою Ф-1. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву у своєму Телеграмі зробив начальник Головного управління Національної поліції в Київській області Андрій Нєбитов.

"Село Северинівка  перебувало під окупацією російських військ і, на жаль, ми й досі знаходимо у звільнених від агресорів районах їх смертоносні "сюрпризи". Добре, що цього разу обійшлося без жертв", - зазначив Нєбитов.

Начальник Головного управління Національної поліції в Київській області також наголосив, щоб громадяни не забували про безпеку.

Як повідомляли раніше "Коментарі", на Подільському узвозі частково обмежили рух транспорту. За даними підприємства, на Подільському узвозі розпочали підготовчі роботи для проведення поточного ремонту. На ділянках Подільського узвозу під час ремонтних робіт оновлять покриття із гранітної бруківки. У комунальній корпорації "Київавтодор" перепросили за тимчасові незручності.

Також "Коментарі" писали, що кількість переселенців на Київщині зросла в рази. За словами голови Київської обласної військової адміністрації Олексія Кулеби, зараз в регіоні зареєстровано майже 300 тисяч переселенців, що в чотири рази більше, ніж до початку повномасштабного військового вторгнення російської армії. Керівник Київської обласної військової адміністрації зазначив, що у більшості випадків переселенці зупиняються у родичів або орендують житло. Для тих, хто потребує допомоги, на території регіону розгортають модульні містечка.

Читайте на порталі "Коментарі": на Київщині назвали вулицю на честь бригади, яка обороняла Київ. Відомо, що йдеться про перейменування вулиці Короленка у Броварах, на табличках розмістили QR-коди на сторінку міської ради, де можна прочитати історію 72 бригади та її заслуги перед Київською областю.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися