На Київщині назвали вулицю на честь бригади, яка обороняла Київ

У Броварах на Київщині назвали одну з центральних вулиць на честь 72 окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців

У Броварах Київської області назвали одну з центральних вулиць на честь 72-ї окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців, яка обороняла українську столицю від російських окупантів на першому етапі повномасштабної війни з Росією. Про це стало відомо із повідомлення прес-служби підрозділу.

Відомо, що йдеться про перейменування вулиці Короленка у Броварах, на табличках розмістили QR-коди на сторінку міської ради, де можна прочитати історію 72 бригади та її заслуги перед Київською областю.

Під час початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну бійці 72-ї бригади не пустили супротивника на територію Броварів і дали відсіч росіянам на підступах до столиці.

Нагадаємо, що у центральній частині української столиці пройде прощання із загиблим героєм із 72 окремої механізованої бригади майором Андрієм Верхоглядом. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувала прес-служба підрозділу у соціальних мережах.

Церемонія відбудеться 8 липня, о 9 ранку, у Михайлівському соборі. Після прощання Верхогляду повезуть до Новограда-Волинського, де з ним попрощаються біля будинку офіцерів, орієнтовно о 14:30.

Після цього загиблого на війні з Росією поховають у рідному місті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Дмитро

8 липня 2022, 17:53

Вулиця не центральна. Назвали вже понад два місяці тому. Тут деталі https://brovary.net.ua/u-brovarakh-perejmenuvaly-32-vulytsi-ta-provulky-iak-tse-bulo/ А тим часом влада Броварської громади просуває знищення вулиці на честь українського героя Михайла Мельника https://www.facebook.com/trydence/posts/pfbid02gspwKLa8XdiZtp8ypxpioVt7LcoP7NS2LCGL59NgnKygXmDr1N33SdeNaCARDtHsl

аом

8 липня 2022, 08:49

ай да молодці!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися