Експосадовицю Укрпошти судитимуть за привласнення марок на 800 тисяч гривень

Експосадовиця Укрпошти зловживала своїм службовим становищем

Ексзаступницю голови одного з відділень АТ "Укрпошта", що в Києві, будуть судити за незаконне привласнення поштових марок загальною сумою у 800 тисяч гривень. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробила Київська міська прокуратура у своєму Телеграмі.

"Дарницькою окружною прокуратурою міста Києва скеровано до суду обвинувальний акт відносно колишнього заступника начальника одного з київських відділень поштового зв’язку АТ "Укрпошта" за фактом заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовим становищем, у особливо великих розмірах (ч. 5 ст. 191 КК України)", - йдеться в повідомленні Київської міської прокуратури.

У повідомленні прокуратури Києва зазначається, що, відповідно до матеріалів досудового розслідування, експосадовиця "Укрпошти" виконувала в липні-серпні 2019 року обов'язки начальника відділу поштового зв'язку. Тоді ж вона й привласнила поштові марки "Укрпошти" загальною сумою майже 800 тисяч гривень. Незаконно привласненими марками експосадовиця розпорядилася на власний розсуд. 

Наразі обвинувальний акт скерували до Дарницького районного суду Києва для розгляду.

Як повідомляли раніше "Коментарі", на Подільському узвозі частково обмежили рух транспорту. За даними підприємства, на Подільському узвозі розпочали підготовчі роботи для проведення поточного ремонту. На ділянках Подільського узвозу під час ремонтних робіт оновлять покриття із гранітної бруківки. У комунальній корпорації "Київавтодор" перепросили за тимчасові незручності.

Також "Коментарі" писали, що кількість переселенців на Київщині зросла в рази. За словами голови Київської обласної військової адміністрації Олексія Кулеби, зараз в регіоні зареєстровано майже 300 тисяч переселенців, що в чотири рази більше, ніж до початку повномасштабного військового вторгнення російської армії. Керівник Київської обласної військової адміністрації зазначив, що у більшості випадків переселенці зупиняються у родичів або орендують житло. Для тих, хто потребує допомоги, на території регіону розгортають модульні містечка.

Читайте на порталі "Коментарі": на Київщині назвали вулицю на честь бригади, яка обороняла Київ. Відомо, що йдеться про перейменування вулиці Короленка у Броварах, на табличках розмістили QR-коди на сторінку міської ради, де можна прочитати історію 72 бригади та її заслуги перед Київською областю.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися