Розбирали танки на дроти: у Києві спіймали крадіїв мідних кабелів з виставки техніки окупантів (ФОТО)

Техніка як експонат виставлена на Михайлівській площі столиці

У Києві чоловіки викрали мідні кабелі, які зірвали зі знищеної техніки Росії, яка була виставлена як експонат на Михайлівській площі. Правоохоронним органам вдалося затримати зловмисників. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили в патрульній поліції Києва у Телеграмі.

"Днями близько 21-ї години поліцейські отримали орієнтування про крадіжку на Михайлівській площі. В повідомленні йшлося про трьох чоловіків, які підозріло себе поводили поряд з експонатами військової техніки", - повідомили правоохоронці.

Патрульні одразу ж прибули на виклик й обстежили прилеглі території. Через певний час правоохоронці побачили чоловіків віком від 23 до 36 років, які були схожі за описом.

Під час поверхневої перевірки патрульні виявили в затриманих пакет, де знайшли мідні кабелі. Чоловіки зізналися, що зрізали їх з експонатів військової техніки для наживи.

На місце події прибула слідчо-оперативна група, яка встановлює обставини.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Києві судитимуть злочинне угруповання, яке тримало в трудовому рабстві 120 осіб. У Києві відбудеться суд над групою зловмисників, які тримали в трудовому рабстві 120 людей. Організував усю злочинну схему депутат селищної ради на Київщині. Від дій злочинного угруповання постраждало 120 людей. Наразі обвинувальний акт щодо шести зловмисників, зокрема й щодо депутата селщної ради, направили до суду.

Також "Коментарі" писали, що експосадовицю Укрпошти судитимуть за привласнення марок на 800 тисяч гривень. Експосадовиця "Укрпошти" виконувала в липні-серпні 2019 року обов'язки начальника відділу поштового зв'язку. Тоді ж вона й привласнила поштові марки "Укрпошти" загальною сумою майже 800 тисяч гривень. Незаконно привласненими марками експосадовиця розпорядилася на власний розсуд. 

Читайте на порталі "Коментарі": на Солом’янці врятували людей з палаючої квартири. За даними рятувальників, близько третьої ночі сталася пожежа у п’ятиповерховому житловому будинку на вулиці Єреванській, 14-Б. Горіла одна з кімнат квартири на першому поверсі. Під час розвідки пожежники врятували трьох людей, які були в квартирі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися