У Києві сталася смертельна ДТП: подробиці (ФОТО)

Про аварію розповіли рятувальники

У столиці внаслідок дорожньо-транспортної пригоди рятувальникам довелося діставати загиблого чоловіка з понівеченої автівки. Про це повідомили у Державній службі з надзвичайних ситуацій України у Києві, передають "Коментарі".

За даними рятувальників, смертельна ДТП сталася у Шевченківському районі Києва. На вулиці Щусєва, 44 іномарка влетіла у стовп електроопори. Внаслідок автокатастрофи водія Mitsubishi затисло між сидінням та центральною стійкою автівки.

Чоловік 1985 року народження загинув на місці ДТП. Рятувальникам довелося діставати тіло загиблого за допомогою спеціальних інструментів. Обставини ДТП встановлюють правоохоронці. У Державній службі з надзвичайних ситуацій України у Києві оприлюднили фото с місця смертельної аварії.

Нагадаємо, у Києві внесли зміни маршрут автобусів, що курсують від станції метро "Васильківська". Зміни внесли в трасу руху автобусного маршруту №19 "Вулиця Ізюмська – станція метро "Васильківська". В комунальному підприємстві "Київпастранс" вважають, що ці зміни покращать транспортне обслуговування мешканців Солом’янського району столиці.

Окрім того, у Києві внесли зміни маршрут автобусів, що тимчасово курсують від станції метро "Почайна" до Пущі-Водиці. Дивіться нову схему руху транспорту.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що під Києвом після влучання блискавки в міст здетонувала вибухівка. Вибух стався в селі Демидів, що у Вишгородському районі. Зруйновано міст через річку Ірпінь. Внаслідок вибуху на мосту одна людина загинула, ще двоє отримали поранення. Рух транспорту через міст заборонили на час ремонту. Дивіться схему об’їзду.

Читайте також, що у Києві обмежили рух приватних автівок Південним мостом.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися