У Києві обмежили рух приватних автівок Південним мостом

В мерії розповіли про курсування транспорту

У Києві відсьогодні, 22 червня, обмежили рух приватних автівок Південним мостом. Про організацію руху громадського транспорту розповів перший заступник мера столиці Микола Поворозник, передають "Коментарі".

За його словами, рух Південним мостом у Києві наразі дозволяється лише для спецтранспорту екстрених та аварійних служб, громадського транспорту, транзитних вантажівок та авто зі спеціальними перепустками. Для автомобільного сполучення лівого й правого берега Києва відкриті мости Метро та Патона, а також Північний та Дарницький та Північний мости.

"Звертаюсь до водіїв із закликом пропускати машини з гуманітарною допомогою, поліцію, швидку медичну допомогу та рятувальників", – наголосив Поворозник.

В мерії столиці додали, що автобуси №22 (від вулиці Тростянецької до музею Авіації) та №91 (від вулиці Анни Ахматової до станції метро "Голосіївська") продовжать курсувати Південним мостом без змін.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


киев1234

22 червня 2022, 10:08

це писець якийсь-за два останніх роки чотири рази ремонтують міст. Таке враження, що кличко зацікавлений не в результаті ремонту а в процесесі ремонту

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися