10 000 доларів за вплив на суддів: у Києві затримали колишнього народного депутата

У Києві спіймали на "гарячому" колишнього нардепа

У Києві затримали екснардепа України, якому повідомили про підозру у вимаганні 10 тисяч доларів за вплив на суддів. Як повідомляють "Коментарі", про це пише "Українська правда" з посиланням на Київську міську прокуратуру й власні джерела в правоохоронних органах.

"За процесуального керівництва Голосіївської окружної прокуратури міста Києва затримано колишнього народного депутата України за фактом вимагання неправомірної вигоди за вплив на прийняття рішення суддями", - повідомили в Київській міській прокуратурі.

Правоохоронні органи не назвали ім'я затриманого екснардепа, однак, згідно з джерелами "Української правди", у злочині підозрюється Артур Білоус, який був нардепом від "Народно-демократичної партії".

Відповідно до даних слідства, колишній депутат вимагав від представника компанії неправомірну вигоду загальною сумою 10 тисяч доларів. За отримані гроші нардеп обіцяв здійснити вплив на суддів одного з районних столичних судів щодо рішення в цивільній справі.

Правоохоронним органам вдалося затримати екснардепа "на гарячому" під час отримання частини грошей у сумі 92 500 гривень.

"Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру. Слідчі дії тривають", - повідомили в Київській міській прокуратурі.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Києві засудили працівника школи за розбещення 10-річної дівчинки: подробиці. У Києві ув'язнили 32-річного чоловіка за розбещення 10-річної дитини. Інцидент трапився в Дніпровському районі Києва. Чоловік не визнав своєї вини під час суду. Хоча чоловік не визнав свою провину, суд ухвалив рішення щодо ув'язнення чоловіка строком до 6 років. Також зловмисник буде позбавлений  права працювати в освітніх закладах та місцях роботи, які стосуються спілкування із дітьми на 3 роки.

Також "Коментарі" писали, що в Києві шахраї знайшли новий спосіб обману пенсіонерів: як працює схема. Повідомляється, що в Дніпровському районі Києва люди ходять по квартирам, представляючись працівниками "Київгазу", і збирають у пенсіонерів гроші на нібито новий газопровід. Шахраям вдалося отримати від літніх людей немалі гроші - від 500 до 3000 гривень з кожного. Також шахраї займаються продажем "установки аварійної сигналізації" для газової плити.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися