У боях під Бахмутом загинув 20-річний герой із Броварщини - "24 лютого без вагань залишив студентську лаву"

Захиснику з Київщини було всього 20 років

8 липня під Бахмутом у Донецькій області загинув герой із Броварської громади Сергій Андрєєв. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив міський голова Броварів Ігор Сапожко.

У повідомленні зазначається, що Сергій захищає Україну з перших днів повномасштабної війни Росії проти України. Хлопець загинув на фронті у віці 20 років. 

"8 липня захищаючи нашу державу від ненависного агресора, під містом Бахмут Донецької області загинув Сергій Андрєєв. Хлопець став на захист України у перший день війни – 24 лютого, без вагань залишивши студентську лаву. Йому було усього 20 років... Сумуємо разом з рідними та близькими Сергія. Щирі співчуття родині, вічна пам'ять та слава Герою-захиснику!", - написав у своєму Телеграмі мер Броварів.

Сапожко зазначив, що церемонія прощання з Сергієм Андрєєвим відбудеться 14 липня об 11:00 у Храмі Покрови Пресвятої Богородиці (вул. Героїв України (Гагаріна), 22а).

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Бучі мешканці багатоповерхівки почали самостійно відновлювати свій будинок: без ремонту будівля зруйнується. Жителі одного з багатоповерхових будинків у Бучі самостійно почали ремонт, оскільки будівля поступово руйнується. 18 березня танк окупантів влучив у дах багатоповерхівки, у результаті чого вона загорілася. Як повідомляють жителі будинку, через пожежу було повністю знищено дах будинку й верхні поверхи.  Спеціалісти пізніше визначили, що плити перекриття зазнали значних пошкоджень, і їх необхідно буде замінити. Щоб врятувати майно від дощу хоча б якось, жителі багатоповерхівки накрили дах плівкою, однак вона зовсім не рятує. 

Також "Коментарі" писали, що в Києві ліквідували "типографію", де підробляли довідки про непридатність до армії. Щоб виготовляти підроблені документи, організатори схеми викристовували типографічний цех однієї із афілійованих комерційних структур. Фальшиві документи коштували від 800 до 2 тисяч доларів, залежно від строків оформлення. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися