У Нацполіції повідомили, скільки вже виявили в Київській області вбитих окупантами цивільних

Поліція займається і обстежує лише цивільних осіб

У Київській області вже знайшли тіла 1346 вбитих окупантами мирних жителів. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив начальник Головного управління Нацполіції в Київській області Андрій Нєбитов в ефірі телемарафону новин.

"На сьогодні - це 1346 тіл вбитих цивільних людей. Поліція займається і обстежує лише цивільних осіб", - зазначив Нєбитов.

Також начальник Головного управління Нацполіції в Київській області заявив, що поки ця цифра не остаточна. Триває робота правоохоронних органів, поліція знаходить тіла цивільних там, де були місця дислокації російських окупантів в області.

За словами Нєбитова, зниклими безвісти вважають приблизно 300 людей. Як зазначив начальник поліції, багатьох цивільних окупанти примусово могли вивезти з України.

Як повідомляли раніше "Коментарі", в Ірпені знешкодили вибухівку: жінку, яка везла її у своєму авто, затримали. На виїзді з міста Ірпінь, що в Київській області, на блокпості затримали жінку, у якої знайшли вибухівку. Вибухонебезпечний предмет увечері 15 липня вже вдалося знешкодити. За кермом автомобіля булі жінка, яку правоохорнці затримали. Міський голова Ірпеня зазначив, що в інших автомобілях знайшли наркотичні речовини й зброю.

Також "Коментарі" писали, що в Києві викрили "волонтера", який крав донати для Збройних сил України. За даними правоохоронців, затриманий у Телеграмі з середини квітня закликав людей збирати кошти, які потім обіцяв передати Збройним силам. Під час проведення обшуку на місці проживання псевдоволонтера правоохорнці знайшли банківські картки, куди перераховували кошти, ноутбук, флешку й гроші.

Читайте на порталі "Коментарі": у Києві створять реабілітаційний центр для військових і цивільних. На засіданні було визначено, що заклад створять на базі Київської обласної клінічної лікарні №2. Планується, що створений заклад буде насмперед займатися ортопедичною реабілітацією. Першочергово сворять щонайменше 30 ліжко-місць.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися