На війні з російськими окупантами загинув відомий український телеведучий, який служив у ЗСУ

Карім був дуже сильним, добрим і справедливим

На війні з російськими окупантами загинув Карім Гуламов - військовий Збройних сил України, ветеран АТО. Карім до повномасштабного вторгнення Росії в Україну працював телеведучим на музичному каналі М2. Як повідомляють "Коментарі", про це пишуть друзі українського захисника на його сторінці у Фейсбуці.

На сторінці Каріма у Фейсбуці його друзі, колеги й знайомі публікують пости, де висловлюють свої співчуття. Згідно з їхніми словами, Карім був дуже сильним, справедливим і по-справжньому добрим.

Український військовий народився в Обухові, однак згодом переїхав жити до Ірпеня. Колись служив у 73-му центрі спецоперацій. Із перших днів повномасштабного вторгнення Росії в Україну вступив до лав Збройних сил України, пішов захищати Україну від загарбників. 26 липня Каріму виповнилося б 35 років.

Як повідомляли раніше "Коментарі", поплатилась за свої слова: студентку з Київщини відрахували з університету за підтримку ворожих поглядів. Із Білоцерківського національного аграрного університету відрахували студентку за те, що вона публічно закликала українців скласти зброю й прийняти Росію "з добром". Студентка своїми висловами підтримала окупантів, тому представники навчального закладу повідомили про неї СБУ й Національній поліції України.

Також "Коментарі" писали, що в Німеччині розслідують злив подробиць злочинів у Бучі, до якого можуть бути причетні депутати. Німецькі чиновники під час закритого засідання комітету оборони передали представникам ЗМІ фото з Бучі. Тепер їм може загрожувати кримінальна відповідальність за державну зраду. Наразі розпочалося розслідування через розголошення секретної інформації. Очільниця комітету оборони Марі-Агнес Штрак-Циммерманн зазначила, що розголошення секретної інформації може мати реальні наслідки.

Читайте на порталі "Коментарі": на Київщині попрощалися з загиблим внаслідок ракетного обстрілу у Вінниці звукорежисером. Через ракетний удар по Вінниці 14 липня загинуло 23 людини. Один із загиблих - звукорежисер співачки Роксолани Євген Коваленко. Саме того дня у Вінниці мав відбутися благодійний концерт, зібрані кошти від якого мали передати ЗСУ.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися